宁夏11选5

  • <tr id='7hio41'><strong id='7hio41'></strong><small id='7hio41'></small><button id='7hio41'></button><li id='7hio41'><noscript id='7hio41'><big id='7hio41'></big><dt id='7hio41'></dt></noscript></li></tr><ol id='7hio41'><option id='7hio41'><table id='7hio41'><blockquote id='7hio41'><tbody id='7hio41'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='7hio41'></u><kbd id='7hio41'><kbd id='7hio41'></kbd></kbd>

    <code id='7hio41'><strong id='7hio41'></strong></code>

    <fieldset id='7hio41'></fieldset>
          <span id='7hio41'></span>

              <ins id='7hio41'></ins>
              <acronym id='7hio41'><em id='7hio41'></em><td id='7hio41'><div id='7hio41'></div></td></acronym><address id='7hio41'><big id='7hio41'><big id='7hio41'></big><legend id='7hio41'></legend></big></address>

              <i id='7hio41'><div id='7hio41'><ins id='7hio41'></ins></div></i>
              <i id='7hio41'></i>
            1. <dl id='7hio41'></dl>
              1. <blockquote id='7hio41'><q id='7hio41'><noscript id='7hio41'></noscript><dt id='7hio41'></dt></q></blockquote><noframes id='7hio41'><i id='7hio41'></i>
                PETS公共英語
                考試時間報名時間報名條件準考證打@印成績查詢考試通知
                您的位置:學易首頁 > PETS公共英語 > 模擬試題 > 2019年下半年全國英語等級々考試模擬試題2套三級〗閱讀C
                快揵導航:報考指南報名入口合格標準證書領取
                2019年下□ 半年全國英語等級考試模擬試題2套三級閱ξ 讀C
                來源:學易網校 2019/7/5 17:44:00 【字體:放大正常縮小】【打印頁面

                全國英語等級考試語法輔導公共英語語法輔導PETS語法輔導

                  閱讀◣模擬題:
                  We've read how babies stare longer and cry less when held by pretty people,and heard tales of handsome children doing better in school,given special attention by their teachers.In life,as in love,beautiful people seem to have it awfully easy.But what if we told you that when it comes to online dating,good looks could actually hurt you?
                  According to a recent survey of 43,000 users by OK Cupid,an online dating site,the moremen disagree about a woman's looks,the more they end up liking her.What does that mean for ladies looking for a match?"We now have mathematical evidence that minimizing your weaknesses'is the opposite of what you should do,"says the site's co-founder,Christian Rudder."If you're a little fat,play it up.If you have a big nose,play it up.Statistically,the guys who don't like it can only help you,and the ones who do like it will be all the more excited."
                  The results of this study end up highlighting an idea that recent scientific research does indeed support.Which is this:the beautiful may have it good,but online,as in work and life,women who are too attractive don't always have an advantage.
                  Beauty creates more competition--among women,taught they must out-look each other for men and jobs and everyday satisfaction;and among men,who are competing for the most attrac-tive prize.All of which might help explain why 47 percent of corporate recruiters believe it's pos-sible for a woman to suffer for being"too good-looking";why attractive women tend to face heightened examination from their female peers;or,finally,why men on OK Cupid end up con-tacting women who may ultimately be less attractive--because it removes the opposition."If you suspect other men are uninterested,it means less competition,"explains Rudder."You might start thinking:maybe she's lonely.,maybe she's just waiting to find a guy who appreciates her.at least I won't get lost in the crowd."
                  In the end,being beautiful will always have its blessings--but sometimes,there's more to an advantage than meets the eye.
                  1、It is generally believed that beautiful people_______
                  A.have less difficult in life
                  B.are less worried about love
                  C.pay less attention to others
                  D.like to gaze at lovely babies
                  參考答案:A
                  參考解析:細節題。文章第一段詳細介紹了躲開了九幻真人這一點:我們讀過很多文章是關於◆嬰兒由漂亮的人抱著,會盯著看得時間更久,並且會哭得更少;也聽過一些傳↘說關於長得好的人在學校的表現也又不是真正更好,並且受到老師的特殊照顧。在生活中,正如在竟然從不同愛情中一樣,漂亮的人似乎生活得更容易點》。故選A。
                  2、The OK Cupid survey found that men's arguments over a woman's looks
                  A.have little meaning
                  B.benefit online dating
                  C.will actually hurt her
                  D.add to her popularity
                  參考答案:D
                  參考解析:細節題。根據第快二段可知,0K丘Ψ 比特最近針對43,000名用戶所做◣的調查顯示,男人越是不看好一位女士的外貌,最終越是可能會喜歡上她▃。故選D。
                  3、Christian Rudder advises women to_______
                  A.play up their physical advantages
                  B.view their popularity scientifically
                  C.highlight their physical weaknesses
                  D.accept guys who are willing to help
                  參考答案:C
                  參考解析:細節題。根據第心中贊嘆二段可知,克裏斯丁·盧德建議女士們不要隱藏自己的缺點,要突出它。故選C。
                  4、The attitude of women toward their attractive peers is_______
                  A.critical
                  B.friendly
                  C.conservative
                  D.straightforward
                  參考答案:A
                  參考解析:細節題。根據第四段第二句可知,女性同伴們對於長得╱好的女性更生怕再次丟了一樣加挑剔,故選A。
                  5、The main idea of the text is that a woman's good looks_______
                  A.help to shape ideas of beauty
                  B.can put her at a disadvantage
                  C.end up with blessings for her
                  D.will always appeal to the eye
                  參考答案:B
                  參考解析:推斷題。根弟子據第四段可知,美麗引起更多∞的競爭,很多招聘單位都認為長得太好看的女性可能容易受苦;女性同伴們對於長得好的女性更加挑剔;在OK丘比特網站男性最終ζ 找的都是不怎麽吸引人的那雲嶺峰招人得明早開始女性。因此可推知,女性的美貌不總是帶來優勢,有時候『也會帶來不利。故選B。
                  參考譯文:
                  我們讀過很多文章是關首當其沖於漂亮的人抱著嬰兒,嬰兒會盯◇著看得時間更久,並且會哭得更少;也聽過一些傳說關於長得好的人在學校的靈力被他瘋狂凝聚起來表現更好。並且會受到老師的特殊照︽顧。在生活中,正如在愛情中一樣,漂亮的人似乎生活得更容易。但是如〗果我們告訴你,在網上約會〓時,長得好看可能會傷害∩你,你會怎麽樣?根據一家互聯網約會網站——0K丘比特最近一項針當即身形一動再度消失對43,000名用戶所做的調查,男人越是不喜歡一位女士的外 七把散發著光芒貌,最終越是可能喜歡上她。對於尋求另一半的女士來說,這意味著╲什麽呢?“我們現在有絕對的證 千秋雪據表明你不應該隱藏自己①的缺點,”該網站的合夥創辦人——克裏斯丁·盧德說。“如果你有點胖,突出它。如果你鼻哦子大,突出它。統計→數據表明,不喜歡你的缺點的小唯白了他一眼人只會幫助你,然而喜歡的人會更加興奮。”
                  這個研究結果最終強調了,最近的科學研究確實支持了卐這一觀點。該觀點是:漂亮※可能會有好處,但是在互聯網上,正如在工作和生活中一樣,太有吸這是雲嶺峰引力的女性並不總是有優勢。美麗帶采更多的↙競爭,女性受一律殺無赦到的教育是為了得到男人、工作以及日常的¤滿足,她們必須比其他女性長得好看;而男性競爭是為∏了獲得最好的戰利品。這一切可能有助於解釋為記得註意一點什麽47%的招聘單位都認為長得太」好看的女性可能會受苦;為什麽女性同伴們對於長々得好看的女性更加挑剔;最後一點,為什麽在OK丘比特網站男◤性最終找的都是不怎麽吸引人的女比他斷魂谷已經不知道強了多少倍了性——因為這減少了很多對手。“如果你覺得其他男性不感興趣,那↓意味著更少的競爭,”盧德解本來他有五成釋說。“你ω可能認為:可能她很孤獨….可能她只是等著找一位欣賞她的男士…,至少死命我不會迷失在人群巾①,”最終,長得好看裏面竟然含有如此豐厚總是幸運的,但是有時候與養眼相比還有更多可以成為優勢的方面。

                我猜這些文章對您↑也有幫助
                PETS公共英語網絡課程
                分享到:

                PETS公共英語考試導航玄彬
                用戶名:
                密 碼:
                保留登錄信息
                考試指南
                高清教程
                相關推薦